Ugrás hivatkozások

Rólunk

Vállalkozásunkat 1874-ben alapítottuk,
67 csodálatos szakmai díjjal rendelkezünk.

Mindent tudunk, mi fedeztük fel a Netmarketinget,  Bla Bla Bla.

Kíváncsi ezekre az önfényező bemutatkozókra?
Üsse be a keresőbe az online marketing kulcsszót és guruk, csodatévők, marketing mágusok hadával találkozhat.

 

Mi nem ígérünk semmi csodát!
Azt viszont biztosítjuk, hogy nem költjük el a pénzét semmit sem érő szokványos, unalomig csépelt reklámokra, marketing szövegekre.
A termék, szolgáltatás, brand, cég céljaihoz alkalmazott egyedi, sokszor teljesen új, formabontó megoldásokkal érjük el a célközönséget.
Igaz több mint 20 év tapasztalat áll mögöttünk az online marketing, reklám területén, de a mai világban ez mit sem érne, ha nem lennénk naprakészek.

 

Az internet világában, ami tegnap tökéletes eszköz volt, ma fabatkát sem ér, tegnap még működött egy bizonyos reklámtípus, elérési út, mára az a kapu bezárult.
Például a  Google – Youtube több mint 5! azaz ÖTEZER változót, kritériumot alkalmaz, hogy mit ajánl, mit tart érdemleges információnak. Ezek az algoritmusok havonta, hetente, olykor naponta változnak.
Ezért azt állítjuk, hogy a profi marketing legfontosabb ismérve az, hogy naprakész!
Minden egyes nap új megoldásokkal kell előállni.
Mi ezt tesszük.

Sikeresek kampányaink? Igen!

 

Miért?
Mert kemény, szisztematikus munka, tervezés, fejlesztés és a szakértelem hozza meg a sikert nap mint nap ügyfeleink számára.
Csapatunk számára egy marketing kampány nem munka, nem feladat, hanem kihívás!
Szeretjük a kihívásokat, mert minden egyes apró győzelem minket is előre visz, partnereink megelégedése, sikere biztosítja számunkra az elismerést és megbecsülést.

 

Nincs lehetetlen feladat, csak nem megfelelő megközelítés. A rendelkezésre álló online marketingeszközök között biztosan van olyan tárházunkban, amellyel Ön is sikeresen és költséghatékonyan adhatja el termékeit és szolgáltatásait, mutathatja be cégét.
Mi segítünk abban, hogy gyorsan, hatékonyan elérje céljait! Mi erre vállalkozunk!

Globalmarketingpass

Kapcsolat [email protected] For any question or inquiry

hu_HUHungarian