Ugrás hivatkozások

Dal és Zenekiadás

Streaming

Szolgáltatások a legjobb áron

Legyél jelen a legfontosabb platformokon

Kapcsolatfelvétel

Tiéd a világ! Keress végre pénzt a zenéddel! Spotify, iTunes, Apple Music, Google Play, TikTok, Deezer, Amazon, és további több száz platformon a zenéd világszerte akár pár napon belül! Dalaid online lejátszása után is beszedjük a streaming pénzt, melyet fél éves időközönként elszámolunk* és átutaljuk neked.

Minden dalhoz ingyenes Nemzetközi azonosító és UPC Bar kódot is adunk.

Kérvényezd velünk a dal és zenekiadáson felül a Hivatalos Előadói csatornádat!

A dalod WAV formátumban küld el, a borítót JPG vagy PNG formátumban 3000 x 3000 pixel méretben az [email protected]-ra a kitöltött dokumentummal.

Zene feltöltés Spotify-ra

A zene hallgatás egyik legfontosabb bástyája a Spotify mi segítünk hogy rekord gyorsasággal kerülhess fel erre a platformra is.

A Zenekiadás spotifyra itt kezdődik

A Spotify nem csak a legnagyobb streaming szolgáltatás a világon, több mint 160 millió aktív felhasználóval és 70 millió előfizetővel 61 piacon, de ők a modern zeneipar egyik leghaladóbb platformja, sokféle kurátora és algoritmusa révén lejátszási listákba rendezve érhetsz el több millió potenciális hallgatót.

Hallgatottság növelés

Zene Feltöltés Google Play & Play Music-ra!

Lépj velünk az új évtizedbe!

A legegyszerűbb megoldás, hogy felkerülj a Google Play és Play Music kínálatába! A Google zenei platformján milliónyi potenciális vevő vár szerte a világból. A play szolgáltatások mind telefonon, tableten és személyi számítógépen elérhetőek.

Számodra is elérhető a Google Play & Play Music.

Felkerülés Apple Music & iTunes-ra.

Apple Music & iTunes

Az Apple Music az egyik legnagyobb zene streaming szolgáltató a világon. Kerülj a SIRI rendszerének magjába, hogy megtaláljanak az iPhone és Mac használók millió! Az iTunes több mint 15 éve létezik a piacon de még sosem volt ilyen egyszerű megoldás a bekerülésre! Partnereink az átlagosnál is gyorsabban kerülnek fel az Apple kínálatába.

Hogyan kerülök be az Apple Music & iTunes-ba?

Minden korábbi és jövőbeli partnerünk dalait automatikusan elküldjük megjelenítésre / kiadásra az Apple Music és iTunes szolgáltatásokba a másik 250+ zenei platform mellett a dal és zenekiadás keretében.

Dalaid a Shazamon

Tudtad, hogy minden tizedik új meghallgatás vagy vásárlás a Shazam zenei felfedezésével kezdődik? (2016)
Bárhol is szólaljon meg a dalod, legyen az Disco, étterem, fesztivál vagy akár csak egy házibuli új emberek fedezhetik fel a számodat a Shazam segítségével így potenciálisan új rajongók találhatnak rád.

Így működik a Shazam

Hallottál már valaha egy dalt a rádióban, a TV-ben vagy egy klubban vagy étteremben, és azon tűnődtél, vajon ki az előadó vagy a dal címe? Shazam megkönnyíti a kiderítést. Egyszerűen fogja meg a telefonját vagy táblagépét, és tartsa a hangszóró vagy a hangforrás közelében. Csak egy gombnyomással Shazam automatikusan megjeleníti az előadó, az album és a dal nevét. Még az online áruházakhoz is kapcsolódik, például az iTuneshoz, ahol meg lehet vásárolni a dalt. Zseniális igaz?

Ne maradj le!

Biztosítsd be magad velünk, hogy mikor legközelebb megpróbálják felfedezni a dalodat a Shazamon már ott vagy!

Videóklipjeid a Youtube-n!

Zenei menedzsment és vagy youtube videó / videóklip menedzselés esetén mi mindent beállítunk, hogy az a lehető legjobban teljesítsen a Youtube rendszerében.

Minden nálunk kiadott dal BÓNUSZBAN megjelenhet a GMP Records saját csatornáján is.

 

YouTube Prémium szolgáltatásból a lehető legtöbbet hozzuk ki. Tőlünk nemcsak a csatornádon megjelenő videóid után számíthatsz bevételre, hanem a mások által feltöltött dalaidra is beszedjük a streaming után járó összeget.

Nézettség növelés

Teljeskörű professzinális zenei tanácsadás

Szeretnéd ha erősebb lenne a YouTube csatornád?
Növelnéd a Spotify, Apple Music hallgatottságod?
Nem tudod hogy a videód, reklámfilmedhez választott dal felhasználható-e vagy engedély kell-e hozzá?
Kérj professzionális tanácsadást!

[email protected]

dal és zenekiadás

Külföldi Zenei Engedélyek

ISRC & UPC BarCode

Minden dalhoz ingyenes Nemzetközi azonosító és UPC Bar kódot is adunk!
Az ISRC kód segítségével az artisjus bejelentés is meggyorsítható.

Az ISRC (International Standard Recording Code) egy nemzetközi azonosító rendszer minden dal és felvételhez vagy zenei videó felvételhez. Minden ISRC kód egyedi és örökre szól. Minden egyes ISRC kód csak egy szerzeményhez tartozhat!

Cover Dal Engedély

Minden esetben mikor felveszel egy dalt amit valaki más írt, szükséged van egy engedélyre a szerzői jog birtokosaitól.  Ez akkor is igaz ha a felvételt árusítod. Engedélyt kapni minden egyes dalra igen nehéz lehet ha korábban nem csináltad. Mi segítünk megszerezni a szükséges cover típusú engedélyt, mellyel már felkerülhetsz a Spotify és a további 250+ streaming szolgáltatóhoz a cover típusú feldolgozás daloddal.

Milyen engedély kell?

Ez a típusú engedély kell amennyiben a dal:
Melódiája, Szövegének értelmezése összességében változatlan / azonos.
Amennyiben csak a streaming szolgáltatókhoz szeretnél felkerülni újra előadott számoddal és nem kerül fizikai forgalomba.

Ezt a típusú engedély kérést nem utasíthatják el az eredeti szerzők, illetve 1-2 munkanapon belül megszerezhető engedély.

“A könnyűzenében gyakori jelenség, hogy egy zenekar saját alkotásai mellett más előadók dalait is játssza. A zenei köznyelvben ezeket sokféleképp hívják: átdolgozásnak, feldolgozásnak, „cover version”-nek.

Jogi szempontból annak van jelentősége, hogy az új előadás, új felvétel készítésekor az eredeti művet olyan mértékben megváltoztatják-e, hogy az eredeti műből származó más, új mű jön létre, mely egyéni eredeti jelleggel bír. Mindig a szerző felelőssége azt eldönteni, hogy az adott mű átdolgozásnak minősül-e.” Artisjus

Cover típusú engedélyre abban az esetben van szükséged ha szeretnél felkerülni ezekkel az újra előadott dalokkal a streaming szolgáltatókhoz, melyet a Amerika Egyesült Államok Szerzői joga határoz meg.

Csak abban az esetben tudunk újra előadott számokat kiadatni a streaming szolgáltatóknál amennyiben a szükséges engedélyeket megszerezted nálunk vagy mástól.

Csak az Amerikai Egyesült Államokban kiadott művekre tudunk Cover engedélyt lekérni, más országokban kiadott művekre Egyedi Engedély lekérése szükséges.

Az újra előadott (Cover Dal-t) nem kell bejelenteni az Artisjushoz. A dal elhangzásai során az Artisjus fogja a jogdíjakat az eredeti szerzőkhöz eljuttatni.

Egyedi Engedély (Custom Licensing)

Szerezz engedélyt szerzői jogvédelem alatt álló zenékhez bármilyen célra. Youtube, film, nyomtatás, web, tv, hirdetés, vállalati és még több.

Cover engedély helyett erre akkor lehet szükséged ha:

 • Megváltozott a melódia
 • Megváltozott a szöveg értelmezése
 • Ha olyan művet adnál újra elő amit még sosem adtak ki.
 • Ha nyilvánosan is előadnád.
 • Ha film, nyomtatás, web, tv, hirdetés, vállalati felhasználásra kell.

Ha a következőkre valamelyikére szükséged van akkor erre az engedélyre van szükséged

 • Videó (Youtube videók beleértve)
 • Színházi előadás
 • Dalok amik sosem lettek kiadva.

A következőt kell tenned, hogy elindítsuk a folyamatot:

 • Állítsd össze jól a kérésedet
 • Angolul írd meg a levelet.
 • Vedd biztosra, hogy komolyan veszik a kérésed

Ezt a típusú engedély kérést bármilyen indokkal / indok nélkül elutasíthatják az eredeti szerzők.

Lépj kapcsolatba

Harmadik félnek adatait sosem adjuk ki.
[ld_cf7 id=”6″ use_custom_fonts_submit=”true” submit_fs=”13px” submit_fw=”700″ submit_ls=”0.1em” color=”rgb(167, 169, 184)” h_color=”rgb(24, 27, 49)” submit_bg_color=”linear-gradient(90deg, rgb(79, 218, 145) 0%, #34dbc5 100%)” submit_hbg_color=”linear-gradient(90deg, #34dbc5 0.6369426751592356%, rgb(52, 219, 197) 100%)” submit_border_color=”rgba(255, 255, 255, 0)”]

*Fél éves időközönként:
A Közvetítői Szolgáltató a bevételekről való részletes elszámolást adott év június hava és január havától,  az  azt  követő 30 (Harminc) munkanapon belül küldi meg a Megbízó részére. A Közvetítői Szolgáltató a Megbízónak járó jogdíjat a kérvényezést követő 15 (Tizenöt) napon belül fizeti meg pénzintézeti átutalás  útján  a  Megbízó  részére,  amennyiben a jogdíjösszeg az 30.000,- Ft-ot azaz harmincezer forintot meghaladja. Amennyiben a jogdíjegyenleg a 30.000,- Ft-ot nem haladja meg, annak kifizetésére a következő elszámolási időszakban kerül sor.

dal és zenekiadás

hu_HUHungarian