Ugrás hivatkozások

A Zenekiadás fontossága

Zenekiadás / Zene feltöltés Spotify, Apple Music és további 258+ platformra.

A zenekiadás fontossága

Mielőtt bármit teszel a legfontosabb, hogy a dalod már ki legyen adva még mielőtt feltöltenéd a videókliped a Youtube-ra, vagy feltöltenéd a zenéd Bandcamp vagy Soundcloudra. Ezek a platformok valóban nagyon hasznosak, de messze nem ugyanolyan mintha a zenénket világszinten elérhetővé tennénk a legnépszerűbb zenei oldalakon védett formában mint a Spotify, Apple Music, Amazon Music, Youtube Premium, Shazam stb.

Három indok miért éri meg kiadni és digitálisan terjeszteni a zenéd:

  1. Pénz keresés Miután dalod elérhetővé válik többszáz platformon általunk, rajongóid megvásárolhatják dalaid vagy éppenséggel azáltal hogy meghallgatják dalaid az online felületeken bevételt generálnak a számodra. Minél többen hallgatnak annál több lesz bevételed.
  2. Felfedezhetnek Természetesen azáltal hogy a lehető legtöbb fontos platformra felkerülsz, drasztikusan emelkedik a lehetősége, hogy olyanok találnak a zenédre akik még sosem hallották, de pont erre volt szükségük. Ezáltal nem csak hallgatókat de potenciális új rajongókat is bevonzhatsz. Mivel mi a zenédet mi a Shazam felismerő rendszerbe is beküldjük így felismerhetővé válik a dalod, ha valaki az utcán, diszkóban, étteremben vagy éppen a szomszéd kertjében hallja ezáltal is új hallgatókat szerezve.
  3. Előkészülsz a sikerre Mivel sosem tudhatod hogy a zenéd mikor robban fel és kezdik el tömegek hallgatni, így legjobb ha már ezelőtt a bűvös pillanat előtt megtalálható a dalod a legtöbb helyen, így lehetőséged nyílik a bevételeket becsatornáznod a hallgatók és közted. Így bárki keresi a dalod megfogják találni.

A zenekiadás fontossága az első lépés

További információk a zenekiadás és digitális terjesztésről.
Email címünk: [email protected]

Facebook oldalunk.

Leave a comment

hu_HUHungarian